Skaala

Uusi näkymä elämään.

Ikkunat | Ovet

Rekrytointi

Töihin Skaalalle?

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet

Takaisin rekrytointisivulle

Ikkuna- ja ovimyynnin myyntiedustajia

Sijainti: Pääkaupunkiseutu, Uusimaa
Julkaisupäivä: 11-04-2018
Olemme ikkuna- ja ovivalmistaja, ja myymme sekä asennamme tuotteitamme eri asiakassektoreilla. Kuluttajamyynnin toimialamme on vahvassa kasvussa, joten tarvitsemme lisää

sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia
MYYJIÄ Uudenmaan alueelle.

Tehtäväsi on vastata ikkunoiden ja ovien myynnistä omalla myyntialueellasi. Tuotteemme ovat alan ehdotonta huippulaatua; suunnittelua ja valmistus tapahtuu Suomen tehtaillamme.

Työssäsi voit itse vahvasti vaikuttaa työaikoihisi, koska asiakkainasi ovat kuluttaja-asiakkaat. Asiakashankintaa tehdään sekä sinun että yrityksen toimesta. Myyntialue on tyypillisesti muutaman kaupungin/ kunnan kokoinen, joten työtehtävissä tulet jonkin verran työpäivien aikana matkustamaan ja käyttämään omaa autoasi. Työtehtävä voidaan räätälöidä halutessasi osa-aikaiseksi.

Aikaisempi myyntikokemus tältä toimialalta ei ole välttämätön; olemme valmiit kouluttamaan sinut alan osaavaksi ammattilaiseksi; yrityksemme tarjoaa hyvän työtehtävä- ja palkkakehitysmahdollisuuden.

Työtehtävämme sopii myös hyvin esimerkiksi myyntitehtävissä uuden myyntialan vaihtamisesta kiinnostuneille. Tarjoamme tehtävän menestykselliseen hoitamiseen nykyaikaiset ja tehokkaat työskentelyvälineet. Tukena perehdytysvaiheen oppimisessa on yrityksemme vahva ja osaava myynti- ja koulutusorganisaatio. 

Tehtävässä maksetaan kiinteä palkanosa, jonka lisäksi käytössämme on myyntiin perustuva tulospalkkausjärjestelmä.

Hae näitä tehtäviämme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.8.2018 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. 
this job portal is powered by CATS